A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вацлавпільський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району

новини

Дата: від до Скинути

«Фантастична Мері Поппінс»

     30 грудня 2020 року учні 1та 2 класів у супроводі класних керівників Удюк С.М. та Грибан Н.М. відвідали новорічну виставу Житомирського академічного музично-драматичного театру ім.. І.Кочерги «Фантастична Мері Поппінс».

23:19 30.12.2019

"16 днів проти насильства": що включають та чому це важливо

      Соціальна акція «16 днів активності проти гендерного насильства» – щорічна міжнародна кампанія, яка починається 25 листопада, у Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, і триває до 10 грудня – Дня прав людини.

23:10 30.12.2019

Виставка “Зимова казка”

Протягом  семестру учні гімназії  брали  активну участь у всіх творчих конкурсах , які проводив  КЗПО” Центр  дитячої та юнацької творчості  Пулинської селищної ради”  та отримували дипломи за перемогу. У грудні   відбувся конкурс “ Зимова казка”, в якому наші учні теж  отримали  дипломи І та ІІ ступенів.  Найактивнішими учасниками конкурсів були Прут Ліана та Боярчук Анна

23:10 30.12.2019

Відходи — це ресурси

Саме під таким гаслом в Пулинському районі Житомирської області діє екологічний проект «Зелені Пулини», який спрямований на збереження навколишнього середовища шляхом навчання сортуванню сміття задля його зменшення, повторного використання та переробки. Організатором даного проекту є ГО «Пулинський громадський та бізнес центр».

21:15 20.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень