A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вацлавпільський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району

ПЛАТФОРМИ ТА СЕРВІСИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

Дата: 25.03.2022 14:27
Кількість переглядів: 47

Фото без опису    

Всеукраїнська школа онлайнВідеоуроки, тести та завдання для школярів 5-11 класів.


Фото без опису 

Prometheus. Український громадський проєкт масових відкритих онлайн-курсів. Головною метою проєкту є безкоштовне надання онлайн-доступу до курсів усім охочим. Також надає доступ до онлайн-курсів підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.


Фото без опису

Ed-Era. Студія онлайн-освіти, яка розробляє онлайн-курси, інтерактивні підручники та освітні спецпроєкти.


Фото без опису

LearningApps.org. Онлайн-сервіс, який дозволяє створювати інтерактивні вправи. Їх можна використовувати в роботі з інтерактивною дошкою або як індивідуальні вправи для учнів.


Фото без опису

Classtime. Платформа для створення інтерактивних навчальних додатків, яка дозволяє вести аналітику навчального процесу і реалізовувати стратегії індивідуального  підходу.  


Фото без опису

Padlet. Мультимедійний ресурс для створення, спільного редагування та зберігання інформації. Це віртуальна стіна, на яку можна прикріплювати фото, файли, посилання на інтернет-сторінки та замітки. 


Фото без опису

Google Forms. Сервіс хмарних технологій для формування системи тестів контролю навчальної діяльності учнів. Застосування форм надає нові можливості створення динамічних і актуальних додатків на основі інформаційно-цифрових технологій для застосування в дистанційному навчанні.


Фото без опису

Google Sites. Популярний сервіс для створення сайтів. На сайті можна розміщувати як текстові документи, презентації, відео, фото, форми для опитування, так і посилання на них. Інформацію можна систематизувати за класами у вигляді сторінок сайту.


Фото без опису

Zoom. Сервіс для проведення відеоконференцій та онлайн-зустрічей.


Фото без опису

Google Meet. Сервіс для проведення відеоконференцій та онлайн-зустрічей. Максимальна кількість учасників відеозустрічі залежить від використовуваної версії G Suite, як правило це не більше 100 учасників. Обмежень у часі проведення відеозустрічей немає.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень