A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вацлавпільський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району

День захисту дітей

Дата: 01.06.2020 22:06
Кількість переглядів: 169

Вацлавпільська гімназія вітає з Днем захисту дітей!

Бажаємо поринути у свято щастя, усмішок і щирої дитячої радості. Нехай ваші родини будуть міцними, єдиними, надійними і люблячими. Нехай лунає дитячий сміх, народжуються надії і здійснюються мрії! Бережіть себе, адже сім'я — це головне!

 

Історія Дня захисту дітей

Діти - найбільш вразливі члени товариства і, на жаль, у сучасному світі їх інтереси і права часто порушуються. За даними ООН, щорічно одинадцять мільйонів дітей помирають, не доживши до свого п'ятого дня народження, ще десятки мільйонів залишаються фізично або розумово хворими, не маючи можливості для дорослішання, життя і розвитку. Саме тому в листопаді 1949 року в Парижі рішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок було засновано день, присвячений дітям.

У Міжнародного дня захисту дітей є свій прапор. На зеленому тлі навколо знаку Землі розміщені стилізовані фігурки - червона, жовта, синя, біла і чорна. Ці людські фігурки символізують різноманітність і терпимість. В Україні, як і в усьому світі День захисту дітей відзначається 1 червня.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/m/lite/holidays/vsesvitniy-den-ditini-2020-privitannya-z-dnem-sina-kartinki-listivki-11017277.html

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень