A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вацлавпільський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району

Сади Перемоги: до всеукраїнської акції долучилися освітяни Вацлавпільської гімназії

Дата: 05.05.2022 10:41
Кількість переглядів: 64

Сади Перемоги: до всеукраїнської акції долучилися освітяни Вацлавпільської гімназії

В Україні активно реалізують ініціативу, яка допоможе запобігти продовольчій кризі під час війни. Мета проєкту «Сади Перемоги» – ефективно використати кожен клаптик землі, на якому можна виростити врожай. До всеукраїнської акції долучився колектив Вацлавпільської гімназії.

– Чудова акція, в якій ми з радістю взяли участь, – розповідає очільниця освітнього закладу Лариса Грибан.

– Останніх п’ять років на земельних  ділянках гімназії нічого з овочів не вирощували. У нинішній складний воєнний час вирішили посадити городину. 4 травня увесь колектив гімназії з старшокласниками зібралися на земельній ділянці та посадили картоплю, цибулю, посіяли моркву і столові червоні буряки.

– Бульби посадили 12 соток. У планах ще висадити пізню капусту, – мовить пані Лариса. – Сподіваємося на гарний врожай, і що збирати ми його будемо під мирним небом!

Висловлюємо щиру подяку за допомогу в організації акції нашим добрим друзям та спонсорам: директору СТОВ "Полісся" Олексію Ясененко, ФГ "Яснополянське - 2013", старості Очеретянського старостинського округу Володимиру Морозу.

Проєкт «Сади Перемоги» має широкий діапазон – це: картопля, капуста, морква, буряк, огірки, помідори, кабачки, гречка, овес, горох, просо, ячмінь, зернові для круп, що можуть вирощуватись на більших ділянках, різні салати, квасоля, арахіс, нут і багато інших, які можна вирощувати на дуже малих площах, а ще – кури, качки, гуси, кролі…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень