A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вацлавпільський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району

Вітання зі святом Останнього дзвоника

Дата: 31.05.2020 18:12
Кількість переглядів: 194

Дорогі випускники! Шановні учні, батьки та вчителі!

Останній дзвоник 2020Вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року.
              Бажаю учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям. Для вас – це старт літніх канікул, а для наших випускників сьогодні - особливо радісний і пам’ятний день, адже вони прощаються з гімназією й вирушають у самостійне доросле життя.
Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Нехай знання, отримані в гімназії, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!
         Вітаю і батьків сьогоднішніх випускників, які разом із своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи їх успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же Ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги.
       Шановні вчителі, дякую вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Бажаємо нових успіхів, життєвих сил, гарного відпочинку і натхнення!
Бажаю всім віри і впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, успіхів і злагоди у Ваших родинах.

З повагою, директор гімназії С.Мурзаков

Переглянути вiдео за посиланням:

Останній дзвоник 2020


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень