A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вацлавпільський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району

Благодійна акція "Збір кришечок на протези для військових та хворих людей на легеневу гіпертензію"

Дата: 17.05.2023 14:26
Кількість переглядів: 16

 

На зображенні може бути: 10 людей

💙💛15 квітня 2023 року на території Пулинської громади, за ініціативи волонтера Максима Пташнюка, стартувала чергова благодійна акція зі збору кришечок на протези для військових та хворих людей на легеневу гіпертензію.

🟢🟠За умовами акції усі охочі приносили чисті кришечки з пляшок та пачок з-під напоїв та залишали їх у місцях збору. Потім усі вони були посортовані та передані до Асоціації Легеневої Гіпертензії у м. Львів (хворим на легеневу гіпертензію) та БФ "Мрія Полісся"(Лілія Заброцька) для подальшої передачі на протези для ЗСУ!

💪До доброї справи долучилися колективи 10 закладів освіти, понад 40 жителів Пулинської громади, а також Зразковий хореографічний колектив "КОЛОРИТ".

🔵🟡Завдяки об’єднаним зусиллям та чіткому усвідомленню мети акції, вдалося зібрати понад 70 кг кришечок (це близько 36 000 штук).

🤗Щира вдячність усім, хто став частиною благодійної акції, націленої на підтримку наших нескорених Воїнів та формування екологічної свідомості населення.

😇Віримо, що ця добра справа дасть надію на повернення до повноцінного життя тим, хто ціною власного здоров’я боронить нашу країну і усіх нас, адже для когось це просто сміття, а для інших це "ШАНС - КОРОК ЖИТТЯ".

🇺🇦Разом зможемо більше!

Більше інформації на офіційному сайті громади 👇👇👇https://pulynska-gromada.gov.ua/news/1684304914/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень