A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вацлавпільський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району

Інформаційні індикатори розвитку освіти Solid Info

Дата: 25.01.2022 12:34
Кількість переглядів: 37

На нараді під головуванням Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета 24 січня передбачається у числі інших обговорити питання підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2022 році та роботи з використання управлінських інформаційних індикаторів розвитку освіти Solid Info.
    Для підготовки до обговорення надаємо актуальні розраховані інформаційні індикатори розвитку освіти Solid Info у вигляді окремих таблиць та загальної теплової матриці разом з детальною методикою їх розрахунку (покликання - https://cutt.us/FecSi).

    Також, нагадуємо, що 01 лютого – 09 березня 2022 року триватиме реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні (далі – ЗНО). З метою створення передумов для всебічного інформування здобувачів повної загальної середньої освіти 2022 року про особливості державної підсумкової атестації у формі ЗНО, а також ЗНО для вступу до закладів вищої освіти Український центр оцінювання якості освіти розробив «Путівник учасника ЗНО-2022» (далі – Путівник). Рекомендуємо поінформувати керівників закладів загальної середньої, а також професійної (професійно-технічної) освіти про доцільність використання Путівника для інформування учнів / студентів (слухачів) про специфіку ЗНО у 2022 році. Путівник розміщено на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (https://testportal.gov.ua/putivnyk-uchasnyka-zno/) в підрозділі «Учаснику зовнішнього незалежного оцінювання» розділу «ЗНО / ДПА».

Джерело

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень