A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вацлавпільський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району

Відходи — це ресурси

Дата: 20.12.2019 21:15
Кількість переглядів: 155

Саме під таким гаслом в Пулинському районі Житомирської області діє екологічний проект «Зелені Пулини», який спрямований на збереження навколишнього середовища шляхом навчання сортуванню сміття задля його зменшення, повторного використання та переробки. Організатором даного проекту є ГО «Пулинський громадський та бізнес центр».

Учасники освітнього процесу Вацлавпільської гімназії Пулинського району активно включилися в даний проект.

Протягом 2017-2018 навчального року гімназистами було зібрано близько 1.5 тис. батарейок, понад 2 тис. пластикових пляшок, більше 100 кг. макулатури та в рамках акції “Добро жменями близько 15 тис. пластикових кришечок для виготовлення протезів пораненим бійцям АТО.

Із зібраних учнями, вчителями, батьками пластикових пляшок було виготовлено сніговика, на якого витратили близько 800 пластикових пляшок, та який буде нагадувати гімназистам про зиму впродовж всього року, а також слугуватиме гарною декорацією під час новорічних та різдвяних свят. Крім цього за пластикові пляшки та макулатуру було  виручено коштів на суму 524 грн., які будуть використані на ремонтні роботи в освітньому закладі до нового 2018-2019 навчального року.

Гімназисти вдячні організаторам даного проекту та обіцяють докласти всіх зусиль для того, щоб наш край став чистішим, а люди свідомішими.


 

Заступник директора гімназії

Кузьменко Володимир



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень