A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вацлавпільський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району

Наша родина

Дата: 17.03.2020 18:53
Кількість переглядів: 187

"Наша родина"

 6 березня у актовій залі як то кажуть, ніде було яблуку впасти. Мами і тата, бабусі і дідусі, вся шкільна  сім'я зібралась на свято "Наша родина". Лунали щирі, ніжні слова про маму, мужнього тата, турботливу бабуню-солодуню та господаря родини дідуся.

  "Моя сім'я", "Для тебе, моя мамо", "Таточку - татусю", "Про бабусю та дідуся" - такі пісні звучали в той день зі сцени, запальні танці і звичайно гумористичні номери. Саме таку святкову програму підготували учні для своїх рідних. Оскільки свято відбулося напередодні 8 березня, учні початкової школи підготували для своїх найрідніших жінок - мам та бабусь, подаруночки, які витовили своїми рученятами. А завершилося свято молитвою за батьків:

                 

Молитва за батьків
Всемилосердний Боже! Дякую Тобі за наших батьків, за все добре, що Ти нам подав через них. Вони виховують нас, навчають любити Твої святі заповіді, не грішити. Ми любимо їх і хочемо завжди шанувати і слухати. А Ти, Господи, поможи нам у цьому. Твоєю ласкою Благослови їх, Господи, добром, здоров’ям, довгим і щасливим життям, хорони від злого, дай їм силу перемогти всі труднощі, діждатись потіхи від своїх дітей. Амінь!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень