A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вацлавпільський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району

Батьківські збори для батьків майбутніх першокласників

Дата: 22.03.2020 12:46
Кількість переглядів: 227

Батьківські збори для батьків майбутніх першокласників

 11 березня 2020 року в Вацлавпільській гімназії були проведені батьківські збори батьками майбутніх першокласників. На заході були присутні директор гімназії Мурзаков С.А., заступник директора з навчально-виховної роботи Кузьменко В.А., вчитель 4 класу Столяр К.О. та 11 батьків.

   В 2020 навчальному році  в 1 класі має сісти за парти 15 учнів мікрорайону Вацлавпільської гімназії. Адміністрація гімназії презентувала  присутнім батькам завдання та основні засади Концепції «Нова українська школа», провела екскурсію по навчальних кабінетах, в яких навчаються учні Нової української школи.

    Батьки зрозуміли, що головна мета НУШ – це створити школу, в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й уміння застосовувати їх у повсякденному житті.

    НУШ – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до  думки дітей, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власні міркування та бути відповідальними громадянами. А ще одним з основних принципів Нової української школи є партнерство, у тому числі – між школою та батьками. Батьки можуть створювати свої органи громадського самоврядування, а отже – впливати на освітній та виховний процеси.

 

Заступник директора

Кузьменко В.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень