A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вацлавпільський ліцей Пулинської селищної ради Житомирського району

Сімейне свято спорту в Вацлавпільській гімназії

Дата: 28.02.2020 09:21
Кількість переглядів: 212

Сімейне свято спорту в Вацлавпільській гімназії

Не секрет, що спорт дуже корисний як для дорослих, так і для дітей. Дехто може сказати, що займатись спортом не потрібно, адже ми й так змушені в сучасному світі вести активний спосіб життя. Проте спорт допомагає не тільки стати здоровішим та зміцнити імунітет, але й набратись впевненості, вольових якостей, навчитись дисципліні та взаємодії з іншими людьми.

Так у чому ж полягає користь спорту?

1. Займаючись спортом, ми розширюємо свій кругозір, самовдосконалюємося, формуємо корисні риси своєї індивідуальності, що в майбутньому допоможе здобути їй певних висот.

2. Заняття спортом покращують емоційний стан. Спорт допомагає від психологічної перевтоми та й в цілому підвищує загальне самопочуття.

3. Спорт надає впевненості в собі. Займаючись спортом, ми стаємо витривалішими, починаємо легше долати навантаження в буденному житті,  починаємо ставити цілі і досягати їх.

4. І, звичайно, регулярні заняття спорту допоможуть не тільки покращити фізичний стан, але й допомогти при лікування захворювань. У людини, яка займається спортом, покращується зір, імунітет, зміцнюється сон, стимулюється робота серця, вдосконалюється опорна-рухова система та зміцнюється вестибулярний апарат.

Окрім цього, спорт подарує Вам нових друзів і товаришів, займе Ваш вільний час і не дозволить байдикувати.

Саме по цій причині 26.02.2020 року в Вацлавпільській гімназії провели сімейне спортивно-розважальне свято «Мама, тато, я – спортивна сімя». До участі в заході були запрошені сімї, діти яких навчаються в 1-4 класах Вацлавпільської гімназії. В заході взяли участь 11 сімей. Бурхлива атмосфера, веселий, але напружений настрій більше двох годин панували в спортивному залі гімназії. Діти батькам, а батьки дітям додавали спортивного ентузіазму.

Свято проходило в три етапи: «Спритна сімя», «Дружна сімя», «Міцна сімя». Кожен етап включав в себе декілька конкурсів. Між конкурсами глядачів та вболівальників розважав танцями хореографічний колектив гімназії. За підсумками конкурсу було визначено переможців змагань: І місце - сім’я Сергія Бондарчука, ІІ місце - сім’я Андрія Поліщука, ІІІ місце розділили між собою сім’ї Максима Матея та Скаківського Яна. Переможці та учасники свята були нагороджені цінними подарунками та грамотами.

 

 

 

 

 

 

 

 

Заступник директора гімназії,

Кузьменко В.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень